ČLÁNKY A RECENZE

Vybrat správný produkt ze sortimentu kosmetiky či doplňků výživy pro vaše zdraví není snadné. Proto jsme pro vás ve spolupráci s profesionály, recenzenty, doktory a blogery připravili články na nejrůznější témata a nezávislé recenze, které vám přiblíží chutě, dojmy či výsledky jednotlivých produktů. Bude tak snazší vybrat si ten správný výrobek přímo pro vás. Texty jsou vhodné pro širokou veřejnost, zajímavým počtením však budou i pro náročné čtenáře.

4. října 2017

10 a více způsobů využití kokosového oleje

Kokosový olej vyniká na rozdíl od jiných rostlinných olejů svým všestranným použitím. Využití kokosového oleje může být jak vnitřní, tak vnější.
22. května 2017

5 super výživných potravin, které možná neznáte

Jestliže chcete posílit imunitu a zároveň doplnit tělu celou řadu cenných látek, měli byste svůj jídelníček obohatit o superpotraviny.
20. ledna 2017

Allnature Moringa tablety 60 tbl. RECENZE

Dostávám do sebe bílkoviny i vitamíny a to přirozenější cestou.
24. května 2016

Aloe vera – přírodní zázrak pro pokožku i hubnutí

Aloe vera je už dlouho známá pro své regenerační a hydratační účinky. Kromě toho pomáhá s vyrovnáním hladiny krevního cukru. Kde všude ji najdeme a co může za její prospěšné účinky?
29. dubna 2016

„Zázračná“ konopná semínka

Konopné semeno latinsky Semen cannabis je výborným zdrojem tzv. vitagenu. Především jde o esenciální (nezbytné) aminokyseliny a to v nejlepší dostupné formě tzv. globulinů.
4. dubna 2016

Agávový sirup aneb sladidlo budoucnosti

Jak vám již sám název napoví, agávový sirup se vyrábí z rostliny Agáve, která se vyskytuje zejména v Mexiku a ve střední a jižní Americe. Dnes se však nezaměříme na agáve jako takovou, ale podíváme se na zoubek agávovému sirupu.
21. března 2016

5 důvodů, proč vyzkoušet RAW neboli syrové potraviny

Nebojte, nebudete jíst syrové maso, ale objevíte potraviny, které jsou bohaté na všechny látky, které ztratí během tepelné úpravy. Jaké výhody přináší RAW stravování a proč vyzkoušet některé RAW potraviny?
14. ledna 2016

5 tipů na odlehčení jídelníčku

Jak zhubnout a dostat se do formy díky několika jednoduchým úpravám v jídelníčku.
4. září 2015

10 častých chyb během diety

Jakým chybám se při dietě vyvarovat?