Allnature Agávový cukr BIO 250 g

Agávový cukr je vyroben z rostliny Agáve, která svůj název dostala ze starořeckého slova agauós (ušlechtilý, vznešený, hrdý). Cukr je známý pro svůj nízký glykemický index, který mu umožňuje být skvělou alternativou například medu, bílého cukru či jiných sladidel. Asi nejdůležitější složkou cukru vyrobeného z agáve je polysacharid ze skupiny fruktanů inulin, který je v tlustém střevě štěpen bakteriálními enzymy, čímž dodává energii střevní mikroflóře. Konzumace agávového cukru tak může přispět ke zdraví vašeho zažívacího traktu.

Upozornění:
Alergeny: Může obsahovat stopy lepku, arašídů, skořápkových plodů, mléka, sóji a sezamu.

Složení:
BIO agáve, BIO kukuřičný maltodextrin (max. 5 %).

Výrobce:
Allnature, s.r.o., Březhradská 148, 503 32 Hradec Králové, Česká republika. E-mail: info@allnature.cz, tel.: +420 733 133 648, www.allnature.cz

Výživové údaje na 100 g:

Energetická hodnota 1 603 kJ/378 kcal
Tuky
- z toho nasycené mastné kyseliny
0 g
0 g
Sacharidy
- z toho cukry
91 g
86 g
Bílkoviny 0 g
Sůl 0,2 g