Allnature Bulgur BIO 500 g
Bio

Allnature Bulgur BIO 500 g

Allnature Bulgur v BIO kvalitě. Zajímavé jsou jeho nutriční hodnoty. Bulgur organismu dodává vitamíny A, E a K, železo, fosfor, draslík a bílkoviny.
Je dobře stravitelný, a proto se hodí pro přípravu lehkých obědů nebo večeří. Lze jej použít jako přílohu, nebo jej připravit obdobně jako rizoto. Bulgur pochází z tvrdých odrůd pšenice. Ta se musí nejprve namočit, uvařit a po jejím vysušení se zrna podrtí na menší kousky.

Použití:
Bulgur propláchněte a nasypte do hrnce. Zalijte vodou v poměru cca 1:2 ( na jeden hrnek bulguru připadají zhruba 2 hrnky vody). Vařte cca 12-15 minut. Po uvaření slijte přebytečnou vodu a nechte bulgur v zakrytém hrnci ještě asi pět minut odpočívat. 

Upozornění:
Alergeny: Může obsahovat stopy lepku, arašídů, sezamu a skořápkových plodů. 

Složení:
Loupaná předvařená pšenice 

Skladování:
Skladujte v suchu a chladu.

Obsah:
500 g 

Výrobce:
Allnature s.r.o, Březhradská 148, 503 32 Hradec Králové

Výživové údaje na 100 g:

Energetická hodnota

1383 kJ/328 kcal

Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny

1,4 g
0,2 g

Sacharidy
z toho cukry

57,6 g
0,4 g

Bílkoviny

12,3 g

Sůl 0,04 g