Allnature Fazole adzuki 500 g

Fazole adzuki Allnature jsou hojně využívanou surovinou v japonské a asijské kuchyni. Patří k lépe stravitelným surovinám než jiné luštěniny a dokážou zasytit na delší čas. Můžeme je přidávat do salátů, využít je při přípravě pomazánek či kaší. Podporují správnou činnost ledvin, pomáhají snižovat hladinu špatného cholesterolu v krvi a zabraňují kolísání cukru v krvi. Vařené fazole adzuki mají jemně ořechovou chuť. Před konzumací je nutné je alespoň na 8 hodin namočit a poté 45 minut vařit. Jsou zdrojem bílkovin, minerálních látek, vitamínů, vlákniny a dalších cenných látek.

Použití:
Fazole adzuki před vařením předem namočte na cca 5-8 hodin, propláchněte, nasypte do hrnce a poté zhruba 30-45 minut vařte v neosolené vodě, dokud fazolky nezměknou. Fazolky se solí až nakonec, aby neztvrdly.

Upozornění:
Alergeny: Může obsahovat stopy lepku, arašídů, sezamu a skořápkových plodů.

Složení:
Fazole adzuki.

Obsah:
500 g

Výrobce:
Allnature s.r.o, Březhradská 148, 503 32 Hradec Králové

Výživové údaje na 100 g: 

Energetická hodnota 1378 kJ/329 kcal

Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny

1,2 g
0,2 g

Sacharidy
z toho cukry

63 g
3,1 g

Bílkoviny

20 g

Sůl 0,01 g