Allnature Fazole adzuki BIO 500 g
Bio

Allnature Fazole adzuki BIO 500 g

Fazole adzuki v BIO kvalitě. Fazole Adzuki jsou hojně využívanou surovinou v japonské a asijské kuchyni. Patří k jedněm z nejlépe stravitelných luštěnin a dokáží zasytit na dlouhou dobu. Vařené fazole adzuki mají jemně ořechovou chuť. Můžeme je přidávat do salátů, využít je při přípravě pomazánek či kaší. Podporují správnou činnost ledvin, pomáhají snižovat hladinu cholesterolu a zabraňují kolísání cukru v krvi. Jsou zdrojem bílkovin, minerálů, vitamínů, vlákniny a dalších cenných látek.

Použití:
Fazole adzuki před vařením předem namočte na cca 5-8 hodin, propláchněte, nasypte do hrnce a poté zhruba 30-45 minut vařte v neosolené vodě, dokud fazolky nezměknou. Fazolky se solí až nakonec, aby neztvrdly. 

Upozornění:
Alergeny: Může obsahovat stopy lepku, arašídů, sezamu a skořápkových plodů. 

Složení:
Fazole adzuki. 

Skladování:
Skladujte v suchu a chladu.

Obsah:
500 g 

Výrobce:
Allnature s.r.o, Březhradská 148, 503 32 Hradec Králové

Výživové údaje na 100 g:

Energetická hodnota

1315 kJ/314 kcal

Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny

1,2 g
0,3 g

Sacharidy
z toho cukry

42 g
2 g

Bílkoviny

24 g

Sůl

0,04 g