Allnature Fazole adzuki BIO 500 g
Bio

Allnature Fazole adzuki BIO 500 g

Fazole adzuki v BIO kvalitě. Fazole Adzuki jsou hojně využívanou surovinou v japonské a asijské kuchyni. Patří k jedněm z nejlépe stravitelných luštěnin a dokáží zasytit na dlouhou dobu. Vařené fazole adzuki mají jemně ořechovou chuť. Můžeme je přidávat do salátů, využít je při přípravě pomazánek či kaší. Obsahují bílkoviny, minerály, vitamíny, vlákninu a dalších cenné látky.

Použití:
Fazole adzuki před vařením předem namočte na cca 5-8 hodin, propláchněte, nasypte do hrnce a poté zhruba 30-45 minut vařte v neosolené vodě, dokud fazolky nezměknou. Fazolky se solí až nakonec, aby neztvrdly. 

Upozornění:
Alergeny: Může obsahovat stopy lepku, arašídů, sezamu a skořápkových plodů. 

Složení:
Fazole adzuki. 

Obsah:
500 g 

Výrobce:
Allnature s.r.o, Březhradská 148, 503 32 Hradec Králové, Česká republika.

Výživové údaje na 100 g:

Energetická hodnota

1378 kJ/329 kcal

Tuky
- z toho nasycené mastné kyseliny

1,2 g
0,2 g

Sacharidy
- z toho cukry

63 g
3,1 g

Bílkoviny

20 g

Sůl

0,01 g