Allnature Jablka sušená ve vakuu 20 g

Dehydrovaná jablka, tedy jablka sušená ve vakuu, se vyrábí pomocí nové technologie (PAX - proces vakuové expanze). Při tomto procesu je ovoce pomalu sušeno ve vakuu a díky tomu si zachová nejen svou chuť, vůní, strukturu i přirozenou barvu, ale také vitamíny, živiny a minerály běžně obsažené v čerstvém ovoci. Vakuově sušená jablka si uchovávají vlastnosti čerstvých jablek s příjemným křupnutím.

Díky vysokému obsahu vody čerstvé suroviny, nemohou jablka projít procesem lyofilizace, tedy prudkým zmražením. Lyofilizací totiž dochází k odstranění 95 % vody, čímž by ovoce ztratilo svůj tvar. Proto jsou pouze šetrně sušena ve vakuu.

Upozornění:
Alergeny: Může obsahovat stopy lepku, arašídů a skořápkových plodů.

Složení:
Jablka kroužky 100 %.

Výrobce:
Allnature s.r.o, Březhradská 148, 503 32 Hradec Králové

Nutriční hodnoty na 100 g:

Energetická hodnota

1880 kJ/ 449 kcal

Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny

1,8 g
<0 g

Sacharidy
z toho cukry

88,8 g
0 g

Bílkoviny

1 g

Sůl

0 g