Allnature Shoyu - sójová omáčka BIO 250 ml

Těžko budete hledat tradičnější dochucovadlo asijské kuchyně, než je sojová omáčka, se svojí tradičně tmavou barvou. Především v Číně a Japonsku se používá již přes 2500 let.  Vyrábí se ze sójových bobů, fermentovaných pomocí plísní rodu Aspergillus a charakteristická barva vzniká především z kombinace aminokyselin získaných z bílkovin a glukózy ze škrobu. Naše 100% BIO Allnature Shoyu je jemnější než sojová omáčka Tamari a vřele ji doporučujeme jak na vaření, tak k dochucení studených pokrmů.

Upozornění:
Alergeny: Sója, pšenice (lepek). Může obsahovat stopy arašídů a skořápkových plodů.

Složení:
voda, sójové boby*, sůl, pšenice*

* z kontrolovaného ekologického zemědělstv

Obsah:
250 m

Výrobce:
Allnature, s. r. o., Březhradská 148, 503 32 Hradec Králové.

Výživové údaje na 100 g:

Energetická hodnota 234 kJ/56 kcal
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny
0 g
0 g
Sacharidy
z toho cukry
6,0 g
6,0 g
Bílkoviny 8,0 g
Sůl 13 g