Banánovo-jogurtová snídaňová mísa

Složení:
¼ šálku obiloviny dle vlastního výběru např. pohanku, quinou, chia apod.
1 PL třtinového cukru (nebo kokosového cukru)
1 lžička skořice
½ lžičky kokosového oleje nebo másla
8-10 ml vanilkového jogurtu (můžete zkusit kefír)
½ šálku řeckého jogurtu
1 banán (+ pár plátků na ozdobu)

Postup:
Předehřejte troubu na 180 ° C.
Rozmixujte pohanku se skořicí, kokosovým olejem a cukrem.
Směs rozložte na pečící papír a pečte 5-6 minut. Pak vytáhněte z trouby a dejte na stranu.
Rozmíchejte banán s jogurty.
Nalijte do misky, posypte skořicí, opečenou pohankou a plátky banánu.


Autor: Patricie Pátková

Blog-datum7.10.2016
ReceptyOstatní
AutorPatricie Pátková
SurovinyKokosový olej, Pohanka, Třtinový cukr