Borůvková zmrzlina

Složení:
1 šálek kešu oříšků
1 šálek mražených borůvek
1 šálek mražených banánů
0,5 šálku kokosového mléka
⅓ šálku agáve sirup
2 PL kokosového oleje
2,5 PL druhu Lucuma prášku
10 kapek tekuté stévie
¼ lžičky dužiny z lusku vanilky
špetka himalájské soli
2 lžičky limetkové šťávy
hrstka kakaových bobů, sekaných ořechů nebo RAW čokolády

 

Postup:
Nejprve rozmícháme asi 1 minutu mixérem namočené kešu oříšky, agáve a kokosové mléko.
Pak přidáme zbytek přísad a směsi. Nalijte do mělké nádoby a vložte do mrazáku přes noc.

 

Autor: Adriana Nagyová

Blog-datum23.5.2016
ReceptyDezerty, RAW, Vegan
AutorAdriana Nagyová
SurovinyAgávový sirup, Kakaové boby, Kešu, Kokosové mléko, Kokosový olej, Lucuma, Stévie, Vanilkový extrakt