ČLÁNKY A RECENZE

Vybrat správný produkt ze sortimentu kosmetiky či doplňků výživy pro vaše zdraví není snadné. Proto jsme pro vás ve spolupráci s profesionály, recenzenty, doktory a blogery připravili články na nejrůznější témata a nezávislé recenze, které vám přiblíží chutě, dojmy či výsledky jednotlivých produktů. Bude tak snazší vybrat si ten správný výrobek přímo pro vás. Texty jsou vhodné pro širokou veřejnost, zajímavým počtením však budou i pro náročné čtenáře.

22. května 2017

5 super výživných potravin, které možná neznáte

Jestliže chcete posílit imunitu a zároveň doplnit tělu celou řadu cenných látek, měli byste svůj jídelníček obohatit o superpotraviny.
22. května 2017

Není cukr jako cukr

Cukry přijímáme jak přímo, tak velkou část tvoří takzvané skryté cukry. Většina osob mnohdy ani netuší, v čem všem jsou cukry ukryté. V takovém momentě se cukry stávají naším velkým nepřítelem.
22. května 2017

Výhody třtinového cukru - je zdravější?

Neumíte si svůj život představit bez sladkého, přesto byste rádi žili zdravě? I když by se to obecně nemělo s cukrem přehánět, není cukr jako cukr. Proto se dnes podíváme na to, proč dát přednost slazení třtinovým cukrem.
11. května 2017

Jak používat stévii

V posledních letech je velmi oblíbená stevia rostlina, ze které se právě připravuje přírodní sladidlo, a která dokonce neobsahuje žádné kalorie.
11. května 2017

Jak používat pleťové sérum?

Protože právě pleťové sérum je pro mnoho žen velkou neznámou, podíváme se na to, proč a jak ho používat.
11. května 2017

Jak na suchou pleť?

Věřte nebo ne, suchá pokožka dokáže pěkně potrápit. Jestliže se i vám zdá, že je vaše pleť suchá nebo působí unaveně a bledě, je vhodné začít o ni správně pečovat. A jak na suchou pleť?
11. května 2017

Jak na mastnou pleť?

Osoby, které trápí suchá pleť, by mastnější pleť někdy uvítali. Je ale skutečně o co stát?
27. dubna 2017

Javorový sirup - účinky a použití

Javorový sirup je oblíbený nejen mezi milovníky klasických amerických palačinek, ale i mezi zastánci zdravé výživy. Na rozdíl od cukru nám javorový sirup dodává prospěšné živiny a má na nás příznivý vliv.
27. dubna 2017

Vlasová kosmetika Alterna - čím je tak skvělá?

Alterna výhradně používá přírodní ingredience, které mají vždy certifikaci organických rostlin. Jsou tak pěstovány a sklízeny pod přísným dohledem a s maximální pečlivostí, díky čemuž si zachovávají veškeré živiny.
24. dubna 2017

Dieta s Goji - kustovnice čínská na hubnutí

Mohou za to především nejrůznější studie, které se zabývaly nutričním složením a účinky kustovnice čínské na organismus. A protože goji je údajně i velkým pomocníkem při hubnutí, podíváme se, jak nám mohou tyto bobule pomoci.
21. dubna 2017

Originální a rychlá snídaně se snídaňovou směsí

Chcete žít zdravým životním stylem? Přáli byste si shodit přebytečné kilogramy nebo si udržet svou hmotnost? Základem je zdravá a vyvážená strava, aktivní pohyb a pravidelný režim, který začíná vydatnou a nutričně hodnotnou snídaní.
12. dubna 2017

Zdravá semínka: konopná, lněná, slunečnicová

Věděli jste, že semínka se řadí do skupiny takzvaných brainfood neboli potravin, které dodávají živiny mozku a podporují jeho regeneraci? Semínka však mají mnohem více účinků, o kterých se dozvíte na následujících řádcích.
12. dubna 2017

Dudlík - ano nebo ne?

S dudlíkem nebo bez něj? Věčné dilema každé maminky! Pokud jste budoucí maminkou, která čeká na porod svého děťátka a stále nevíte, zda mu dudlík dát nebo nedat, možná Vám pomohou naše rady a tipy.
10. dubna 2017

Pleťová maska z černého bambusového uhlí 3V1 Diet Esthetic 200 ml RECENZE

Za mě rozhodně doporučuji všem ženám každého věku, které se alespoň trochu zajímají o péči o svoji pleť a chtějí si dopřát kvalitní masku s perfektním efektem.
5. dubna 2017

Sójový lecitin - pramen dobrého zdraví

I vy jste si řekli po přečtení nadpisu tohoto článku, že netušíte o čem je řeč? Pokud ano, nebojte se, nejste rozhodně jediní, kteří ještě neslyšeli o sójovém lecitinu. Pojďme si tedy představit funkce, účinky a význam lecitinu.
4. dubna 2017

Jak se stravovat v těhotenství

Stravování v období těhotenství je nesmírně důležité. To, jak maminka jí ovlivňuje vývoj dítěte. Víte, jak se správně stravovat během těhotenství?
3. dubna 2017

Léčba a prevence opruzené pokožky

Pokud se nám pokožka zapařila, nepříjemně svědí a byť jen nejmenší dotyk postiženého místa vyvolává bolest, rozhodně bychom to neměli podceňovat a čekat, že nás "to" nějak samo od sebe přejde.
31. března 2017

5 nejlepších způsobů, jak zvýšit zdraví mozku

Zdraví mozek si více pamatuje a lépe udrží pozornost. Podívejte se na 5 způsobů, jak zdraví svého mozku zvýšit.
29. března 2017

Péče o pokožku a vlasy miminka

Používat nebo nepoužívat dětskou kosmetiku? Někdy méně je více ...
28. března 2017

Proč vám vaření může zachránit váš život?

Lidé často tvrdí, že na každodenní vaření prostě nemají čas. Jednu věc si však většina z nás neuvědomuje, že zdravá strava je pro nás důležitá, protože podporuje naše duševní a fyzické zdraví.
27. března 2017

Jak bojovat s mastnými vlasy? Může vám pomoci olivový olej!

Pokud patříte k těm "nešťastníkům", kteří bojují s mastnými vlasy, lupy či suchou pokožkou hlavy, máte pocit, že jste již vyzkoušeli všechno a nic vám nepomáhá, nabízíme vám ještě jeden tip, který možná stojí za to vyzkoušet.
24. března 2017

Co jíst, když detoxikujete své tělo?

Detoxikace těla probíhá při správné funkci orgánů většinou samovolně. Můžeme však svému organismu trochu pomoci a ještě více nastartovat jeho samočisticí schopnost. Jak na to?
23. března 2017

Co s sebou zabalit do porodnice

Co sbalit sobě a děťátku do porodnice? Čtěte pozorně a nic vás nepřekvapí!
22. března 2017

Je pro vás hrachový protein nejvhodnější?

Snášenlivost hrachového proteinu u lidí je velmi dobrá, protože je lehce stravitelný a bez alergenů. Běžná dávka proteinů by neměla mít na organismus zásadní vliv.