Jablečné sladké pečivo

Složení:
3 šálky strouhaných jablek
1 ½ šálku mandlí
1 ½ šálku datlí
2 lžičky skořice
½ lžičky mořské soli
⅓ šálku lusku psyllia


Postup:
Mandle rozmixujte na mouku. Přidejte datle, skořici, sůl a znovu vše dobře promíchejte.
Směs vylijte do nastrouhaných jablek, přidejte psyllium a promíchejte ručně.
Vytvarujte 8-10 malých bochníků a položte na pečící papír.
Sušte v troubě na vysokou teplotu po dobu jedné hodiny.
Snižte teplotu na 110 stupňů a sušte dalších 5 hodin, abychom dosáhli požadované konzistence.
Uchovejte v chladničce.


Autor: Adriana Nagyová

 

 

 

 

Blog-datum20.9.2016
ReceptyDezerty
AutorAdriana Nagyová
SurovinyDatle, Mandle, Mořská sůl