Karamelové kostky

Složení:
½ šálku kokosového oleje
½ šálku arašídového másla
¼ šálku medu nebo javorového sirupu
½ šálku vanilkového extraktu
½ šálku kakaového prášku
špetka soli
½ šálku domácí karamelové omáčky
mořská sůl

Postup:
Kokosový olej, arašídové máslo, med a vanilku smícháme dohromady.
Přidáme kakaový prášek, sůl a znovu dobře promícháme.
Nalijeme směs do formiček nebo do větší formy a necháme zamrazit na 1 hodinu.
Zatímco se směs chladí, připravíme si karamelovou omáčku, kterou najdete zde.
Zalijeme ztuhlou směs karamelovou omáčkou, posypeme mořskou solí a necháme znovu ztuhnout.


Autor: Adriana Nagyová

Blog-datum25.7.2016
ReceptyDezerty
AutorAdriana Nagyová
SurovinyArašídové máslo, Javorový sirup, Kakaový prášek, Kokosový olej, Med, Mořská sůl, Vanilkový extrakt