Mražená srdíčka

Složení:

Srdíčka:
⅓ šálku limetkové šťávy
kůra z 2 limetek
1 šálek kešu (namočené přes noc)
½ šálku vody
¼ šálku agáve nebo jiná sladidla podle chuti
3 PL kokosového oleje
1 šálek čerstvých ostružin

Postup:
Vše kromě ostružin rozmixujte do hladka. Bobule umístěte do dolní části silikonové formy. Naplňte směsí téměř až na vrchol. Dejte do mrazáku dokud zcela neztuhnou.

Náplň:
½ šálku kakaového prášku
½ šálku agáve
¼ šálku kokosového oleje

Rozšlehejte všechny ingredience dohromady. Ztuhlé srdíčka ozdobte.


Autor: Patricie Pátková

Blog-datum11.5.2016
ReceptyDezerty
AutorPatricie Pátková
SurovinyAgávový sirup, Kakaový prášek, Kešu, Kokosový olej