Ovoce v RAW mraženém krému

Složení:
1 šálek kokosového mléka
½ šálku kešu
2 lžíce citronové šťávy
2 lžíce medu
1 lžíce kokosového oleje
1 lžíce čistého vanilkového extraktu
špetka mořské soli
2 šálky mraženého ovoce (maliny, borůvky, atd.)

Postup:
Umístěte všechny ingredience kromě ovoce a rozmixujte do hladké konzistence podobně jako smoothie.
Nalijte rovnoměrně do formy a ponořte do něj kousky ovoce.
Nechte zamrazit nejméně po dobu 6 hodin. Po rozmrznutí rozkrájejte.


Autor: Adriana Nagyová

Blog-datum6.6.2016
ReceptyDezerty, RAW
AutorAdriana Nagyová
SurovinyKešu, Kokosové mléko, Kokosový olej, Mořská sůl, Vanilkový prášek