Pečená kořenová zelenina s černou quinoou

Složení:
1 hrnek černé quinoi
1 velká mrkev
1 velká petržel
1 menší řepa
1 lžíce olivového oleje
1 lžička mořské soli
1 stroužek česneku
1 lžíce octa Balsamico
1 lžíce medu
1 lžíce chilli vločky
1 lžíce nasekané petžlenové natě

Postup:
Quinou uvařte podle návodu a nechte vychladnout.
Zeleninu si omyjte a nakrájejte na stejné velké kousky. Nakrájenou zeleninu pokapejte olejem, osolte a vložte do trouby péct na 200 ° C na 10-12 minut nebo do měkka.
Upečenou zeleninu smíchejte s uvařenou Quinoa a česnekem.
Zdobíme balsamicovým octem, medem, chilli vločkami a petrželkou.


Autor: Patricie Pátková

Blog-datum4.10.2016
ReceptyHlavní chod
AutorPatricie Pátková
SurovinyMed, Mořská sůl, Olivový olej, Quinoa