Quinoa crumble s mandlemi

Složení:
500 g zmrazených bobulí
2 lžíce medu
vanilkový extrakt 1 čajová lžička
1/3 šálku červené nebo bílé quinoi
1/3 šálku mandlí
1 lžíce cukru krupice
1/4 lžičky skořice
máta větvičky, na ozdobu

Postup:
Předehřejte troubu na 180 ° C. Připravte quinou: Připravte střední hrnec s vodou a přiveďte k varu. Přidejte quinou a vařte 10 minut. Poté nechte vychladnout. Smíchejte bobule s medem a vanilkou, poté umístěte do velkého pekáče s 1/3 šálku vody. Dále smíchejte quinou se zbývajícími surovinami. Pečte 20 minut. Ozdobte mátou a podávejte.

Autor: Denisa Procházková

 

 

Blog-datum8.2.2017
ReceptyDezerty
AutorDenisa Procházková
SurovinyMandle, Med, Quinoa, Vanilkový extrakt