Quinoa kaše

Složení:
½ šálku quinoi
¼ lžičky skořice
1 ½ šálku kokosového mléka
½ šálku vody
2 lžíce medu
1 lžička vanilkového extraktu
špetka mořské soli

Postup:
Rozehřejte pánev na mírném plameni. Přidejte quinou, dochuťte skořicí a vaříme za častého míchání asi 3 minuty.
Přidejte kokosové mléko, vodu, vanilku, med a mořskou sůl. Přiveďte do varu, pak snižte teplotu a vařte, dokud kaše nezhoustne asi 25 minut.
V případě potřeby přidejte další vodu. Míchejte příležitostně, zejména na konci, aby se zabránilo připálení.

Autor: Denisa Procházková

Blog-datum21.11.2016
ReceptyOstatní
AutorDenisa Procházková
SurovinyKokosové mléko, Med, Mořská sůl, Quinoa, Vanilkový extrakt