RAW čokoládové kopečky

Složení:
2 ½ šálku sušeného kokosu
⅔ šálku kokosového oleje
½ šálku javorového sirupu
½ šálku raw kakaového prášku
1 čajová lžička čistého vanilkového extraktu
¼ lžičky mořské soli

Postup:
Dejte všechny přísady do velké mísy kromě strouhaného kokosu.
Dobře promíchejte lžící.
Potom přidejte kokos a znovu dobře promíchejte.
Formujte do tvaru malých kopečků a vložte do chladničky po dobu jedné hodiny.
Jako ozdobu při podávání můžete použít listy máty. 


Doba použitelnosti: 5 dní v chladničce
Časová náročnost: 5 minut
Porce: 12

Autor: Adriana Nagyová

Blog-datum15.6.2016
ReceptyDezerty, RAW
AutorAdriana Nagyová
SurovinyJavorový sirup, Kakaový prášek, Kokosový olej, Mořská sůl, Vanilkový extrakt