RAW jahodovo-banánový dort

Složení:
Růžová náplň:
3 banány
2 šálky mražených jahod (nebo jiné bobule)
1-3 lžíce kokosového oleje

Kešu vrstva:
2 šálky kešu
2 datle
1 oloupaný pomeranč
2 lžíce kokosového oleje
voda podle potřeby

Postup:
Rozmixujte banány a jahody do hladka. Rovnoměrně rozetřete směs do kulaté formy a nechte ji ztuhnout. Rozmixujte všechny ingredience na kešu vrstvu do hladka. Čím méně vody, tím je směs krémovější. Na růžovou náplň rozetřete kešu krém a znovu nechte ztuhnout. Ozdobit si to můžete bobulky ovoce a lístky máty.

Autor: Adriana Nagyová

Blog-datum12.7.2016
AutorAdriana Nagyová
SurovinyDatle, Kešu, Kokosový olej