RAW malinové plátky

Složení:
Plátky
2 šálky sušeného strouhaného kokosu
½ šálku kešu
¼ šálku javorového sirupu (nebo med, agáve ...)
¼ lžičky mořské soli

Malinový džem
1 ½ šálku malin
½ šálku datlí


Postup:
Ingredience na křehké plátky rozmixujeme v kuchyňském robotu, dokud nedostanete drobivé těsto.
¾ cesta zatlačíme do formy a necháme ho ztuhnout v lednici po dobu 1 hodiny. Zbylou ¼ těsta použijeme jako drobení.
Rozmixujte maliny a datle, dokud nedostanete hladkou konzistenci podobnou džemu.
Rozetřete džem na bílé těsto a nakonec posypeme drobením.
Necháme v lednici po dobu 3 hodin, aby se vše pořádně zpevnilo.


Autor: Denisa Procházková

Blog-datum23.6.2016
ReceptyDezerty, RAW
AutorDenisa Procházková
SurovinyDatle, Javorový sirup, Kešu, Kokos strouhaný, Mořská sůl