RAW pohankovo-čokoládové tyčinky

Složení:
10-12 datle
3-4 PL tahini
3-4 PL arašídového nebo mandlového másla
½ šálku vody
50 g kakaového másla
½ šálku nasekaných vlašských ořechů
2 hrnky pohanky
2 PL chia semínek
80 g RAW čokolády
2-3 PL konopných semínek

Postup:
Rozmixujte datle, vodu, arašídové máslo a kakaové máslo dokud nedostanete krém. Nalijte ho do misky a přidejte ořechy, pohanku, chia semínka a dobře promíchejte. Směs dáme na plech a pomocí gumové stěrky nebo vlhkými konečky prstů pevně tiskněte. Polijte rozpuštěnou čokoládou a na vrch posypte konopnými semínky. Dejte do chladničky po dobu nejméně 2 hodiny. Po zatuhnutí nakrájejte na úzké proužky.


Autor: Patricie Pátková

Blog-datum20.4.2016
ReceptyDezerty, RAW, Vánoční
AutorPatricie Pátková
SurovinyArašídové máslo, Čokoláda, Datle, Chia semínka, Kakaové máslo, Konopná semínka, Mandlové máslo, Pohanka, Tahini, Vlašské ořechy