Zeleninové wrapy s červenou quinoou

Složení:
2 – 3 lžíce quinoy
3 listy hlávkového zelí
2 – 3 kusy sušených rajčat
1 lžička sirupu agáve
1 lžička mandlové pasty
trochu vody
1 mrkev
1 okurka

Postup:
Namočte quinou na 6 hodin, poté vodu přeceďte (budete potřebovat opravdu drobné sítko) a nechte přes noc naklíčit. Můžete i déle, ale quinoa klíčí velmi rychle. Namočte rajčata na 1 hodinu, osušte a mixujte se sirupem, mandlovou pastou a vodou, dokud nemáte hutnou omáčku. Nakrájejte mrkev a okurku na malé kousky nebo proužky.

Potřete listy zelí rajčatovou omáčkou, na ni přidejte quinou a zeleninu. Zelí zarolujte do pevné rolky. Máte hotovo!

Autor: Patricie Pátková

 

 

 

 

Blog-datum11.4.2017
ReceptyHlavní chod, Ostatní, RAW
AutorPatricie Pátková
SurovinyAgávový sirup, Mandlové máslo, Quinoa