ČLÁNKY

20. dubna 2018

Fazole mungo

Fazole mungo jsou bohatým zdrojem bílkovin, vlákniny a antioxidantů. V Indii se proto využívají v tradiční medicíně již od roku 1500 před naším letopočtem. Už po tisíce let jsou také součástí indické stravy dle ajurvédy.
19. dubna 2018

Co se děje v těle, když sníte cizrnu?

Jedna z nejpopulárnějších fazolí světa.
16. dubna 2018

Co se děje v těle, když sníte bulgur?

Bulgur. Nízká váha, dlouhý život.
13. dubna 2018

Quinoa

Ověřený bezlepkový pomocník při hubnutí. Zasytí i kosmonauty z NASA.
11. dubna 2018

Co se děje v těle, když sníte čočku?

Čočka je skvělým zdrojem rozpustné i nerozpustné vlákniny. Ta nám poskytuje pocit nasycení a zajišťuje optimální funkci trávicího traktu. Zlepšuje průchod potravy střevem, a tak usnadňuje vyprazdňování. Tím pomáhá i funkci imunitního systému, jelikož se
20. března 2018

Kde nás potkáte? Na festivalu Evolution!

Chcete se s námi setkat offline, ochutnat naše produkty, zasoutěžit si o balíčky v celkové hodnotě přes 4500 Kč a užít si víkend plný zajímavých přednášek o zdravém životním stylu? Neváhejte a navštivte ve dnech 23.-25. března festival Evolution v Praze!
8. prosince 2017

Není cukr jako cukr

Cukry přijímáme jak přímo, tak velkou část tvoří takzvané skryté cukry. Většina osob mnohdy ani netuší, v čem všem jsou cukry ukryté. V takovém momentě se cukry stávají naším velkým nepřítelem.
8. prosince 2017

Co znamená lyofilizované ovoce?

Máte rádi sušené ovoce? Možná jste se už setkali s termínem lyofilizované ovoce, které přineslo revoluci v sušení ovoce. Pokud vám tento termín dosud ale nic neříkal, rádi vám jej v dnešním článku více přiblížíme.